2016. március 23., szerda

Nyitott pincék 2014

VII. Nyitott pincék Károlyfalván, 2014. 09. 13.


    
Immár hetedik alkalommal, szombat délután ismét kinyitottak a károlyfalvi pincék a felső pincesoron. A "szokásos" permetező eső is a vendégek sorába szegődött, de nem tudta elrontani ez alkalommal sem a jó hangulatot! 

Az idén 12 pincét nyitottak ki a gazdák, s készültek legjobb boraik mustrájára. 

A színpadon majorettek, táncosok, s az elmaradhatlan asszonykórus nyújtotta a műsort. Most "Miskolcz"-ról is érkeztek vendégek, operettel, musical- és tánczenével rukkoltak elő, mely műsort élvezte a közönség, a vendégek meg a nem mindennapi helyszíntől voltak elragadtatva. A fiatalok színvonalas énekszámai még a táncoslábú közönséget is megmozgatták.

Csernai Ferencné Nezáczki Katalin

Szamosvölgyi Péter polgármester



Ládi Gabi és Bagi Csaba énekesek Miskolcról

A pincetulajdonosok emléktárgyakkal gazdagodtak, a vendégek a finom borok mellé még finomabb babgulyást és kiváló lapcsánkát kaptak a szervezők jóvoltából. A pincetulajdonosok több helyen önálló bográcsos meglepetésekkel, a vendéglátásban résztvevő falusi asszonyok feledhetetlen süteményekkel, hájas, kókuszos, túrós sütik, zserbók kavalkádjával kínálták, a nem mindennapi károlyfalvi kínálási tehetséggel a vendégeket. 




Némethy Matyi

Koritár Kató és Schmiedt Józsefné (Pinka Kati)


Ládi Gabi és Bagi Csaba énekesek


Szűcs Istvánné, Bartus Pál

Hochvárt család

Hochvárt család


Trifonov Tamás, Hauser László, Hauser György

Fejjel László

Trifonov Tamás, Rendes Imre

Trifonov Tamás, Szabadosi Zoltán


Szócsin Márta, Szócsin Edit, Nezáczki Laci

A közönség a Károlyfalvát kedvelők sorából került ki, elszármazottaknak jó alkalom ez a hazalátogatásra, a falut felfedező, s hírét vivő vendégek soraiba pedig reméljük, most is kerültek új kedvelők, kiket s barátaikat egész évben szívesen látják a falusiak. 
Köszönet mindezért!
    
 Trifonov Tamás, Tné Karajz Borbála
    
    
    
    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése